Olen tunnustuksesta erittäin otettu ja iloinen :-)
Merkin ohjeet: lähetä tämä viidelle blogille, joka on mielestäsi tunnustuksen arvoinen.
Itse lähetän sen eteenpäin seuraaville blogeille:
Appelsiineja ja hunajaa
Bella Vanilla
Garam Masala
Keltaisessa keittiössä
Prinsessakeittiö
Itse lähetän sen eteenpäin seuraaville blogeille:
Appelsiineja ja hunajaa
Bella Vanilla
Garam Masala
Keltaisessa keittiössä
Prinsessakeittiö
Aurinkoista marraskuista maanantaita kaikille! Täälläkin paistoi hetki siten aurinko, mutta nyt se katosi... :-(
Keltainen keittiö kiittää ja kumartaa! :)
VastaaPoistaVo kiitos, olen aivan otettu, koska olen vielä näin uusikin.Pitääkö tuo lähettää eteenpäin?
VastaaPoistaJoo, tai siis laittaa viisi haluamaansa blogia ja nuo ohjeet merkin eteenpäin lähettämisestä omaan bloggaukseensa...
VastaaPoistaTäällä ekalla vierailulla. Onpa kiva blogi.. tulen tänne uudestaan.Terveisin Vaaralan Krisse
VastaaPoistaKiitokset, Vaaralan Krisse :-) Ja tervetuloa uudestaan!
VastaaPoistaKiitokset Hippu!!
VastaaPoistaSinunkin blogisi inspiroi minua :) Hienoja kuvia ja paljon yksityiskohtaista tietoa.
Kiitos Hippu!
VastaaPoistaSun blogi on toiminut mulle tärkeänä inspiksen ja erityisesti tiedon lähteenä.
Ihan nolottaa kun nyt vasta saan kiitettyä, enkä ole edes vielä omaan blogiini saanut tätä tunnustusta laitettua.
Mutta parempi myöhään kuin milloinkaan, eikö? :)
Mukavaa myrskysunnuntaita!
Kiitokset Anna ja Veera :-)
VastaaPoistaVeera: tosiaankin parempi myöhään, vaikka mun versio tuosta sanonnasta onkin, "parempi myöhään tai ei silloinkaan" :-D
Kiitokset vielä teille kaikille inspiroivista blogeista! Kiva että olette olemassa :-)