14. joulukuuta 2008

Masala-cashewpähkinät

Nämä pähkinät ovat niin hyviä, että niitä kannattaa tehdä kerralla tarpeeksi iso satsi - ja silti ne loppuvat kesken.

MAUSTEISET CASHEWPÄHKINÄT

hieman öljyä tai gheetä
1 tl chilijauhetta
hieman mustapippuria
2 dl cashewpähkinöitä
suolaa

1. Kuumenna öljy/ghee pannulla ja lisää chilijauhe ja mustapippuri. Paista muutama sekunti ja lisää pähkinät. Paistele ahkerasti sekoitellen viitisen minuuttia. Ripottele päälle suolaa maun mukaan ja anna pähkinöiden jäähtyä.

Tarjoile naposteltavana juomien kanssa tai ilman juomia!

8 kommenttia:

  1. Ei oo mahdollista, tein naita just tanaan ison satsin, ja olin laittamassa just vuodatukseen!!! Mieleton sattuma :)

    VastaaPoista
  2. Ei oo totta... :-O Aika mieletön sattuma tosiaan! No kiva nähdä, teetkö näitä samalla tavalla, vai onko sulla joku toinen tapa :-)

    VastaaPoista
  3. Itse asiassa mun anopin resepti (hanelta taman opin diwalina) on melkein ihan sama, paitsi etta han kayttaa voita oljyn sijaan. Mina kaytan sellaista kasvisoljyista valmistettua voita, ettei tule liikaa kolesteroolia hehe!

    Lahetan nyt kuitenkin tuon postauksen... on naa niin hyvia!

    VastaaPoista
  4. Oon samaa mieltä, Anna, että nämä on ylihyviä! Noilla anopeilla tuntuu muutenkin olevan aika hyviä reseptejä :-)

    VastaaPoista
  5. Kiitos :) Minä taas rakastan vihreitä kuulia, kai se on niin, että niistä joko tykkää tai sitten ei. Uskon, että nämä pähkinät on kanssa ihania, jostain irtokarkkihyllystä olen joskus ottanut, mutta tuskin ne samalta maistuu kuin kotona tehdyt. Olin muuten ensivisiitillä blogissasi, eli linkittelen :)

    VastaaPoista
  6. Noora :-) Nämä pähkinät ovat tosiaankin parhaimmillaan ihan tuoreina, ehkä jopa vielä hieman lämpöisinä.

    VastaaPoista