27. maaliskuuta 2012

Aikansa kutakin

Menen sen pitemmittä puheitta suoraan asiaan. Tämä blogi on keikkunut kuoleman kielissä jo niin pitkään, että olen päättänyt lopettaa blogin pitämisen kokonaan. Kokonaan en blogia kuitenkaan poista, vaan jätän sen tänne nettiavaruuteen pyörimään, ainakin vielä joksikin aikaa. Kiitän kaikkia ihania lukijoita, jotka ovat tänne joskus tiensä löytäneet ja minua kommenteillaan ilahduttaneet. <3

Toivottelen kaikille ihanaa ja valoisaa tulevaisuutta, ruoan parissa ja muutenkin. :-)

19 kommenttia:

 1. Voi harmi kuulla, että blogi loppuu! No aika aikaansa kutakin niin kuin sanoit, nyt voit siirtyä uusien haasteiden pariin. Niin kuin tuo Cooking from A to Z... Onnea uusiin haasteisiin!

  VastaaPoista
 2. No voi harmi! Tänne on aina ollut niin kiva tulla lukemaan uusia ohjeita.Vähän ajattelin,että sen uuden asunnon keittiön myötä taas alat postailla.Mutta onneksi ohjeet ovat tallellä täällä virtuaalimaailmassa.Toivottavasti toinen,ei ruoka-blogisi,kuitenkin jatkuu...

  VastaaPoista
 3. Kiitokset blogista! Se on avannut paljon intialaisen keittiön ajatuksia ja antanut monta herkullista ateriaa. Sopivasti henkilökohtainen ote tekee seuraamisesta antoisampaa ja kiinnostavampaa kuin pelkkä reseptikokoelma. Olen tehnyt Tamarind Heavenin ruokia varmaan enemmän kuin kaikista intialaisista keittokirjoistani yhteensä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos todella hyvästä blogista, parhaasta jonka tiedän! Ruokaohjeesi ovat olleet kullanarvoisia ja lisäksi kirjoitat niin hauskasti ja mielenkiintoisesti, että blogisi lukeminen on ollut todella viihdyttävää. Toivottavasti jatkat muita blogejasi!

  VastaaPoista
 5. Anna, juurikin niin, uusia haasteita kohti. :-)

  Yaelian, täällähän ne ohjeet ovat tallella. :-) Sinä olet kyllä ollut ehdottomasti uskollisin lukijani ja olet antanut intoa jatkaa, kun minusta on tuntunut, että ei enää viitsisi. Kiitos kaunis. <3

  Ruupert, ihana kuulla! Hyvää jatkoa sinulle. :-)

  Anonyymi, voi kiitos! Oikein sydäntä lämmittää. <3

  VastaaPoista
 6. Voi harmin paikka!

  Blogi on ollut mahtava lähde intialaiseen ruokatietouteen (hieman sielunelämäänkin :). Reseptit ovat myös olleet sillä tasolla, että niitä on ollut mielenkiintoista valmistaa. Suurin osa suomenkielisistä intialaisohjeista kun tuppaavat olemaan mallia "ota pussi pakastevihanneksia, lisää ruokalusikallinen curryjauhetta"...

  Toivottavasti ohjeet tosiaan pysyvät linjoilla vielä pitkään!

  Suuret kiitokset siitä, että innostukseni intialaista ruokaa kohtaan on kasvanut ja syventynyt entisestään ja että nuo kymmenkunta maustepurkkia ovat päässeet hieman tyhjenemään!

  -Otto

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Otto, kauniista sanoistasi. Ihana kuulla, että olet saanut blogistani innostusta intialaisen ruoan kokkailuun. Ohjeet pysyvät kyllä linjoilla. :-)

  VastaaPoista
 8. Harmi, että lopetat, kun juuri löysin tänne! Kerrothan, mitä seuraavaksi.

  VastaaPoista
 9. Hei,
  blogiasi on ollut kiva seurata. Kiitos että jätät meille reseptit tänne löydettäväksi!
  Virpi

  VastaaPoista
 10. Kiitos blogistasi. Olen seurannut sitä jo pitkään ja monet ruoatkin on tullut ohjeidesi mukaan kokkailtua. Blogisi muusta annista (kulttuuri, raaka-aineet) ovat saaneet iloita myös monet intialaisesta keittiöstä ja kulttuurista kiinnostuneet, kun olen kertonut blogistasi eteenpäin puhuessani tai opettaessani intialaisesta ruokakulttuurista.

  Kaikkea hyvää sinulle eteenpäinkin!

  VastaaPoista
 11. Sääli! Hiton hyvä blogi! (Ehkä vois joskus yrittää jonku ohjeenki tehdä täältä......)

  VastaaPoista
 12. Voi ei! Löysin blogisi aivan sattumalta noin vuosi sitten. Aivan ihanasti kirjoitettu ja kuvitettu. Mahtavia reseptejä ja tietoutta.
  Kaikkea hyvää jatkoon!

  VastaaPoista
 13. Heips, jo pelästyin, kun ehdin tulla kurkkaamaan tänne pitkän ajan jlk...Joo oman blogin konseptiin kyllästyy tietyn ajan jlk. Onneksi useimmat sitten jatkavat muissa blogeissa tai perustavat uusia. Jatkan Intia-kuulumisten lukijana, kirjoitat hauskasti :-). T. Irene vc

  VastaaPoista
 14. Hei, löysin vasta nyt tämän blogin. Ethän poista tätä täältä - on niin paljon kokeilemisen arvoisia ruokaohjeita!

  VastaaPoista
 15. Kiitos teille! Blogi jää kyllä tänne pyörimään edelleenkin.:-)

  VastaaPoista
 16. Hei,

  harmi että lopetat! Selailin hieman blogiasi ja löysin hyviä ideoita omaan ruoanlaittoon. Olisi ystävällistä jos pitäisit blogin täällä vaikket päivitäkään, koska näitä reseptejä on muuten vähän hankala saada talteen mihinkään. :)

  VastaaPoista
 17. Täällähän tämä pysyy...:-)

  VastaaPoista
 18. Hyviä reseptejä löytyi, kiitos!

  VastaaPoista