tag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post7181008814829315556..comments2024-02-17T10:08:45.211+02:00Comments on Tamarinditaivas: Papadameja ja korianteriaSatuhttp://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-70513804746210432672010-03-14T19:18:35.608+02:002010-03-14T19:18:35.608+02:00Hyvä tietää, kiitos Anna! Mä taas puolestani en ol...Hyvä tietää, kiitos Anna! Mä taas puolestani en ollut tiennyt, että papadameja voi paistaa pannullakin. Täytyypä kokeilla. :-)Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-70106729694331695402010-03-14T14:58:15.002+02:002010-03-14T14:58:15.002+02:00Hippu, kuten Simran, me paistamme papadit pannulla...Hippu, kuten Simran, me paistamme papadit pannulla tai sitten mies paistaa ne ihan suoraan kaasulla liedella, kuten chapatit, pihdeilla kaannellen. Ilman oljya siis.Annahttp://annagaram.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-62809944814107305332010-03-13T22:26:42.741+02:002010-03-13T22:26:42.741+02:00OK, kiitos Simran!OK, kiitos Simran!Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-74402446031400369572010-03-13T21:37:14.445+02:002010-03-13T21:37:14.445+02:00Me "paistetaan" papadameja ihan tavallis...Me "paistetaan" papadameja ihan tavallisella valurautapannulla - samalla paistan myös chapatit ilman öljyä molemmat.simranhttps://www.blogger.com/profile/13070195498264439282noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-88554664158876219082010-03-13T16:03:39.813+02:002010-03-13T16:03:39.813+02:00Anna, hetkinen, tawalta? Paistatko papadamit siis ...Anna, hetkinen, tawalta? Paistatko papadamit siis ihan pannulla? Miten se onnistuu? Laitatko paljon öljyä ja miten kauan paistamiseen menee?Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-48212801322454997502010-03-13T14:47:50.422+02:002010-03-13T14:47:50.422+02:00Papadit maistuu munkin miehelle hyvin, han ei pyst...Papadit maistuu munkin miehelle hyvin, han ei pysty syomaan ravintolassa ennen kuin papadeja on tarjottu. Itse en kylla tykkaa, mutta en ole muutenkaan niin suolaisen naposteltavan peraan... <br />Onneksi nama on helppo valmistaa vieraillekin suoraan mikrosta tai tawalta ruokapoytaan.Annahttp://annagaram.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-50522249655270137192010-03-13T11:49:59.447+02:002010-03-13T11:49:59.447+02:00Yaelian, en ole koskaan kokeillut valmistaa papada...Yaelian, en ole koskaan kokeillut valmistaa papadameja uunissa, mitenköhän mahtaisi toimia? Löysin kyllä semmoisen vinkin <a href="http://indianfoodsco.wordpress.com/2008/06/16/papads-or-papadams-indian-lentil-chips-2/" rel="nofollow">täältä</a>, että papadamit voisi kypsentää avoimella (kaasu)liekillä, kun vain varoo, etteivät ne kärtsää.<br /><br />Anna, hih, no onneksi löysit papadameja jostain. :-) Juu tosiaan, mikrossa papadamit valmistuvat tosi kätevästi, eikä tarvita tippaakaan öljyä. Melkein terveysruokaa. :-)Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-51494287260962762532010-03-13T11:02:44.583+02:002010-03-13T11:02:44.583+02:00Hei mahtavaa, en ollut tiennyt että noita voi valm...Hei mahtavaa, en ollut tiennyt että noita voi valmistaa mikrossa! Vii voanissa olen ainakin nähnyt tuollaisia "raakoja" papadameja, ja miettinyt pääni puhki että miten niistä tulee sellaisia kuin ravintolassa :) Ja yhtenä iltana kävin muuten ostamassa ravintolasta itselleni kymmenkunta kotiin, kun tuli niin kova himo.Annahttps://www.blogger.com/profile/06991450318982251503noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-18791018991920261212010-03-13T10:32:56.406+02:002010-03-13T10:32:56.406+02:00Papadameja olen täälläkin nähnyt,mutten ole kokeil...Papadameja olen täälläkin nähnyt,mutten ole kokeillut,syönyt joskus kylläkin.Mullahan ei ole enään mikroa,joten pitäisi paistaa,ja kuten mainitsit, öljymäärä olisi silloin korkea.Entä uunissa`?<br />Herkulliselta kuulostava salsa! Tein täällä vierailleni vähän samantapaista salsaa,ja tykkäsivät kovasti.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-40192914407880737732010-03-13T06:06:56.596+02:002010-03-13T06:06:56.596+02:00Iisa, miten saittekin ne tulemaan ehjinä perille, ...Iisa, miten saittekin ne tulemaan ehjinä perille, kun ovat niin hajoavaa tavaraa. :-O Olisin kyllä varsin iloinen, jos joku toisi mulle tuliaisiksi papadeja - ovat nimittäin varsin hyviä...<br /><br />Muistelen lukeneeni jostain, että papadamien valmistus kotioloissa on erittäin työlästä - niitä pitää kuivatella auringossa useampi päivä tai jotain. Kävisköhän lumisade. :-DSatuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-71749555192126051682010-03-12T20:57:35.088+02:002010-03-12T20:57:35.088+02:00Hahaa, tuotiin kotiväelle Intiasta tuliaisiksi juu...Hahaa, tuotiin kotiväelle Intiasta tuliaisiksi juuri noita nimenomaisia papadeja! Ja tietty reissussa tuli nautittua papadam jos toinenkin. Kiinnostaisi miten noita tehdään itse. Homma näytti mielenkiintoiselta, kun nähtiin kattoterassilta niitä valmistettavan Udaipurissa. :DIisahttps://www.blogger.com/profile/06584853146905649318noreply@blogger.com