tag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post4859403632551362851..comments2024-02-17T10:08:45.211+02:00Comments on Tamarinditaivas: Sitruuna-inkiväärilohi - ja vähän parsakaaliakinSatuhttp://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-43420543316880111812011-08-24T19:34:06.862+03:002011-08-24T19:34:06.862+03:00Yaelian, harmi tosiaan, jos lohi on siellä kallist...Yaelian, harmi tosiaan, jos lohi on siellä kallista. Intiassakin se oli niin törkeän kallista, että en ikimaailmassa olisi raaskinut ostaa sitä, kun sitä sai kaiken lisäksi vain pakastettuna. Kaipasin lohta siellä kovasti. <br /><br />Muistelenkin, että olet parsa- ja muiden kaalien ystävä. Ehkä pitäisikin tulla kurkkimaan sinulta ohjeita, niin saattaisi parsakaalikin alkaa maistua vähän paremmin. :-)Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-69133273207182225412011-08-24T13:11:43.960+03:002011-08-24T13:11:43.960+03:00Mmm,onpa herkullinen lohiresepti.Harmittaa kun loh...Mmm,onpa herkullinen lohiresepti.Harmittaa kun lohi on täällä niin tyyristä.Onhan se Suomessakin,mutta sitten on aina niitä tarjouksia ,kun taas täällä se hinta on aina korkea.<br />Mutta joskus välillä ostan lohtakin<br />Minä taas rakastan parsakaalia yli kaiken! Vähän tuontapaista ohjetta olen itsekin käyttänyt ja se on hyvää!Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com