tag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post2903099459915218673..comments2024-02-17T10:08:45.211+02:00Comments on Tamarinditaivas: Kurkkua kummempaaSatuhttp://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-53225572963601188022008-12-12T09:30:00.000+02:002008-12-12T09:30:00.000+02:00Kiitos Saija :-) Toivon todella, että tuosta selos...Kiitos Saija :-) Toivon todella, että tuosta selostuksesta olisi jonkinlaista apua. Nuo kurkkukasvit ovat tosi helppoja, kun ne kypsyvät niin nopeasti eivätkä tarvitse hirveästi "työstämistäkään".<BR/><BR/>Täälläkin on tuolla aasialaisissa kaupoissa kauheasti kaikenlaisia vihanneksia ja harmittaa hirveästi, kun ei niistä tunnista kuin muutaman. Ruoanvalmistusmahdollisuudet olisivat melkein rajattomat, jos ne tuntisi ja jos niistä osaisi vielä tehdä ruokaakin. :-) <BR/><BR/>Kävin pikaisesti myös sinun blogissasi - miten se onkin jäänyt multa ihan kokonaan huomaamatta! Palaan varmasti lueskelemaan paremmalla ajalla :-) <BR/><BR/>Tsemppiä ruoanlaittoon! :-)Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-3040363795972624472008-12-12T07:16:00.000+02:002008-12-12T07:16:00.000+02:00Hei! Olipa ihana ja valaiseva selvitys. Katselen n...Hei! Olipa ihana ja valaiseva selvitys. Katselen noita kurkkukasveja lähikaupassamme tai tienvarrella päivittäin ja ihmettelen mitä niistä voisi tehdä. Niinpä ne useimmiten myös jäävät sinne kauppaan. Luen sujuvasti ruokaohjeita mutta toteutus on aivan eri juttu. Perheelle vain pitäisi jotain taikoa pöytään vaikkei ruokamielikuvitus laukkaa pätkääkään. Blogisi on minulle uusi löytö ja aivan ihana. Tässä pääsee jo tunnelmaan, ehkä myös minun keittiössäni syntyisi jotain...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-62894897036261718622008-12-08T16:14:00.000+02:002008-12-08T16:14:00.000+02:00Kiitos, Yaelian :-) On varmaan tosiaan ollut jo vä...Kiitos, Yaelian :-) <BR/><BR/>On varmaan tosiaan ollut jo vähän yli-ikäinen tuo sun kokeilemasi luffa, ja semmoisina ne eivät tosiaankaan mitään herkkua ole. Noi luffat ovat olleet mullekin tosi monta kertaa pettymys, ja nykyään ostankin niitä harvemmin.<BR/><BR/>En oo kuullut tuosta armenialaisesta kurkusta, mutta se kuulostaa mielenkiintoiselta! Harmittaa muutenkin, kun näiden kurkkukasvien valikoima on täällä niin köyhä, vaikka niitä on maailmassa vaikka kuinka monta lajia. :-( Aina vaan sitä samaa kesäkurpitsaa...Satuhttps://www.blogger.com/profile/05258663830513658700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6319325846031080450.post-43402252745269356482008-12-08T14:54:00.000+02:002008-12-08T14:54:00.000+02:00Olipa mielenkiintoinen kurkkutietopaketti,kiitos H...Olipa mielenkiintoinen kurkkutietopaketti,kiitos Hippu!<BR/>Toi luffa on mulle hieman tuttu,ostin kerran filippiiniläisten kaupasta, en pitänyt,se oli vähän kitkerä, eli taisi olla vähän yli ikäinen jo..'<BR/>Täälläpäin törmää joskus kurkkuun nimeltä armenialainen kurkku,Cucumis melo var. flexuosus,oletko kuullut siitä? Vaaleanvihreä ja ei yhtään hullumpi.Jaelhttps://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com